Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

O nas

Shenzhen Huaiuan Havepur Medical Technology Co., LTD. (Хавepur) е дъщерни дружества на Shenzhen Huaiuan Health Industry Investment Co., LTD. Хавepur е нова техническа звезда с 30-милионен регистриран капитал, специализирана в производството, проучването и продажбата на медицински и домакински продукти. Нашите продукти обхващат медицински и здравни грижи, лични грижи, домашни грижи, грижи за майката и децата и други области, с нашата собствена марка Хавepur.


Имаме 1000-те градуса чиста и прахообразна работилница от 2,500 квадратни метра, 10,000-градуса чиста детекция на 120-квадратни метри и 10-автоматични производствени линии за оборудване, с хардуер и софтуерни условия за производството на стерилни медицински продукти.Оборудване.налични, дружеството& CONCO3539;Основните продукти включват: еднократни медицински маски,защитно облекло, продукти за трудова защита, продукти за детски грижи и т.н., с ежедневно производство на милиони маски.


" Хавефур " има напреднала и висока степен на автоматизация на производствения процес и технология на медицинско защитно оборудване,чрез перфектна система за осигуряване на качеството и модерни управленски средства, както и качествен сервиз за осигуряване на високо качество на клиентитепродукти.Всичкипродуктите, произведени от дружеството, подлежат на доклади за проверка и квалификация, предоставени от националните авторитетни институции за изпитване.


Дружество, което се придържа към " да се фокусира върху надеждността, отговорна за живота; " високи постижения, удовлетворение на клиентите " да се придържа към " Потребителско " концепция за проектиране, да продължи да се ангажира с иновацията и подобряването на услугите на медицинските и ежедневните нужди, да осигурява професионална защита на здравето и защита на потребителите.


微信图片_20200521182627.png

Zapytanie ofertowe

Zapytanie ofertowe